Μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις!!!
Επειδή ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει και να παρουσιάζει δήθεν διαλόγους χρησιμοποιώντας ονόματα αυθαίρετα και με περισσή θρασυδειλία , μαγειρεύοντας τα και φτιάχνοντας τα στα μέτρα του η απάντηση μου είναι :
Μία φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις! ...και ο ουρανός του Νικήτα κάθε άλλο παρά καθαρός είναι!

...συνεχίζεται!

H ενημέρωση αυτή έχει σταλεί και στο troktiko αλλά και σε πολλά άλλα ανάλογα blogs για να λάμψει η αλήθεια!
***Αυτό που θα δείτε και θα διαβάσετε είναι αυστηρώς ακατάλληλο όχι μόνο για ανηλίκους αλλά και για όσους αηδιάζουν στη θέα του ακραίως πρόστυχου! Αυτοί καλύτερα να αποφύγουν να ανοίξουν τα links!

7 Αυγούστου 2010

ΑνΑκΑλΥπΤοΝτΑς ...Ενεργειακές Τέχνες

Άρθρο της: Λιάνας Τελειώνη 
(Reconnective Healing and The Reconnection Practitioner)

Η Εμπειρία της Επανασύνδεσης.
The Reconnection

H Eπανασύνδεση του δρ. Έρικ Περλ, είναι μια ενεργειακή θεραπευτική εξισορρόπηση, που γίνεται μια φορά στη ζωή μας.

Μας επανασυνδέει με την ολότητα του σύμπαντος και με την ολότητα της ύπαρξης μας. Η θεραπεία που μεταδίδεται μέσω της ενέργειας, απομακρύνει κάθε εμπόδιο ή παρεμβολή που μας κρατάει χωριστά από την τελειότητα του σύμπαντος, ενώ ταυτόχρονα αφορά την εξέλιξη μας.

Η ανθρωπότητα έχει αποσυνδεθεί από τις ενεργειακές γραμμές που μας συντονίζουν με το σώμα μας, τα ενεργειακά πεδία των άλλων, τους μεσημβρινούς του πλανήτη και το ενεργειακό δικτύωμα του σύμπαντος. Όταν υπάρχει αυτός ο συντονισμός, αυτή η ολότητα, έρχεται η πραγματική, εξελικτική θεραπεία.

Ευτυχώς βρισκόμαστε σε μια περίοδο στην ιστορία της Γης, που παρατηρείτε στην ανθρώπινη συνείδηση μια επιστροφή στην αυθεντική μας αίσθηση. Αυτή την αναζήτηση έρχεται να υποστηρίξει η κβαντική φυσική, η οποία αποκαλύπτει τις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπου πάνω στην ύλη και την ενέργεια, φτάνοντας στα πιο βαθιά επίπεδα της ύπαρξης του.

Η Επανασύνδεση, μας πηγαίνει πίσω, στις εσωτερικές μας αναμνήσεις και μας ενώνει μα την αυθεντική αίσθηση της βαθιάς μας σύνδεσης με τη ζωή. Ταυτόχρονα πάμε μπροστά σε κάτι νέο. Από αυτή την ολότητα έρχεται η πραγματική εξελικτική θεραπεία.
Σκοπός της δεν είναι μόνο η θεραπεία αλλά η εναρμόνηση σώματος-νου-πνεύματος, και η εξέλιξή μας.

Φωτίζει το προσωπικό μας μονοπάτι και μας οδηγεί στο σκοπό της ζωής μας.

Η Επανασύνδεση, επανασυνδέει τους μεσημβρινούς του σώματος μας μεταξύ τους, με τα ενεργειακά πεδία των άλλων γύρω μας, ταυτόχρονα με τους μεσημβρινούς της Γης, και από εκεί με το ενεργειακό δικτύωμα του σύμπαντος. Η Επανασύνδεση αυτή δημιουργεί νέους άξονες, οι οποίοι είναι μέρος ενός συστήματος παράλληλων διαστάσεων που λειτουργεί σε κύκλους και αντλούν τη βασική ενέργεια για την ανανέωση του σώματος σε επίπεδο DNA.

Το αποτέλεσμα είναι η ελεύθερη ανταλλαγή πληροφοριών και φωτός. Βοηθάει στην ευρύτερη θεραπεία, και την εξέλιξη μας. Γινόμαστε πιο ευέλικτοι στις αλλαγές, πιο συντονισμένοι με τις πλανητικές ενέργειες. Ανθίζει η διαίσθηση μας, ερχόμαστε σε επαφή με υψηλές μορφές ύπαρξης, διευρύνοντας την αντίληψη και τη συνειδητότητα μας.

Ανοίγει νέους δρόμους και τρόπους, μας «σπρώχνει» να είμαστε σε σύνδεση με τον αληθινό θεικό εαυτό μας, να μένουμε στο κέντρο μας.
Βοηθάει οτιδήποτε άλλο κάνουμε, ανεβάζοντας τις δονήσεις μας στα υψηλότερα επίπεδα.

Πολλοί θεραπευτές, αλλά και δάσκαλοι από διάφορες εναλλακτικές θεραπείες, κάνουν την Επανασύνδεση, για δική τους ενδυνάμωση, βοηθώντας έτσι, τόσο τον εαυτό τους, όσο και το περιβάλλον τους!

Είναι καλό - χωρίς να είναι απαραίτητο- να γίνονται 1-3 Επανασυνδετικές Θεραπείες πριν την Επανασύνδεση, αφού προετοιμάζουν το σώμα, το νου και το πνεύμα, για τη σημαντική αυτή διαδικασία.

Kάποιες φορές μας δείχνονται νέοι δρόμοι, κάποιες φορές έχουμε τη δύναμη να τους ακολουθήσουμε!
Δρ. Έρικ Περλ

Ο δρ Έρικ Περλ εγκατέλειψε την επιτυχημένη καριέρα του ως οστεοπαθητικός και ξεκίνησε μια πολύχρονη έρευνα για να εξηγήσει και να καταλάβει αυτή την νέα ενέργεια. Έγινε υποκείμενο μελέτης σε πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα όπως το UCLA, το πανεπιστήμιο της Μινεσότα και της Αριζόνα. Έγκριτες εφημερίδες και περιοδικά όπως οι New York Times έχουν αναφερθεί στο έργο και τη φιλοσοφία του.

Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει 40 εβδομάδες το χρόνο σε όλο τον κόσμο μεταδίδοντας και διδάσκοντας τις πληροφορίες της θεραπευτικής Επανασυνδετικής διαδικασίας. Μέχρι σήμερα έχει διδάξει 30.000 θεραπευτές σε 40 χώρες. Στην Ελλάδα δίδαξε την Επανασυνδετική Θεραπεία και την Επανασύνδεση για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2007. Μέχρι τώρα είναι ο μόνος αρμόδιος για να προσφέρει εκπαίδευση του Reconnective Healing και του Reconnection.

Ο δρ Έρικ Περλ πιστεύει, ότι οι άνθρωποι ανήκουν σε μία από τις εξής τρεις κατηγορίες: αυτούς που δεν πιστεύουν σε τίποτα πέρα από τις βασικές τους πέντε αισθήσεις, αυτούς που είναι ανοιχτοί στην πιθανότητα να υπάρχει κάτι πέρα από τις αισθήσεις, κι αυτούς που πιστεύουν οριστικά ότι υπάρχει κάτι παραπάνω.
Τον εαυτό του τον τοποθετεί σε μία τέταρτη και μικρότερη κατηγορία: αυτούς που γνωρίζουν ότι υπάρχει κάτι παραπέρα…

1 σχόλιο:

  1. πολύ όμορφο το μπλογκ σου Αμαλία..και ιδιαιτερα το συγκεκριμένο αρθρο..θα σε παρακολουθούμε:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή