Μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις!!!
Επειδή ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει και να παρουσιάζει δήθεν διαλόγους χρησιμοποιώντας ονόματα αυθαίρετα και με περισσή θρασυδειλία , μαγειρεύοντας τα και φτιάχνοντας τα στα μέτρα του η απάντηση μου είναι :
Μία φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις! ...και ο ουρανός του Νικήτα κάθε άλλο παρά καθαρός είναι!

...συνεχίζεται!

H ενημέρωση αυτή έχει σταλεί και στο troktiko αλλά και σε πολλά άλλα ανάλογα blogs για να λάμψει η αλήθεια!
***Αυτό που θα δείτε και θα διαβάσετε είναι αυστηρώς ακατάλληλο όχι μόνο για ανηλίκους αλλά και για όσους αηδιάζουν στη θέα του ακραίως πρόστυχου! Αυτοί καλύτερα να αποφύγουν να ανοίξουν τα links!

9 Ιανουαρίου 2011

Αμαζόνες και Νεράιδες (by the Watcher)

Αυτή τη φορά στη σελίδα της Νεφέλης φιλοξενούμε αυτούσιο το κείμενο του Γρηγόρη Σαμουήλ για τα θαυμαστά αυτά πλάσματα!... Αξίζει την προσοχή σας! 
Πηγή: The Watcher


Καιρός να ανοίξουμε τις πόρτες για όλους σε ένα όμορφο κήπο συναισθημάτων!

Από τις θρυλικές Αμαζόνες, στις αιθέριες Νεράιδες..
Στάλα-στάλα ρέει το ποτάμι των εμπνεύσεών... με υδάτινες αντιθέσεις.. απο το αισθητό στο ανεπαίσθητο!

Αντιθέσεις... διαφορετικές υποστάσεις ομαδο-ποιημένες.. μέσα σε διαφορετικές βάρκες που όμως πλέουν στο ίδιο ποτάμι.. το μόνο κοινό σημείο συνάντησης μεταξύ τους..

Επιθετικά δυναμικές οι Αμαζόνες.... Δυναμικά παθητικές οι Νεράϊδες..

Τα χρώματα που απουσιάζουν στο μαύρο..
Τα χρώματα που συνθέτουν το λευκό..
Χρώματα συναισθημάτων, που άλλοτε εξωτερικεύουν τη μορφή της αιθέριας Νεράϊδας μέσα σου, κι άλλοτε τη μορφή της επιβλητικής Αμαζόνας!

Οι Νεράϊδες!... κοιτάζουν μέσα στο βάθος των ματιών σου για να σου δώσουν την άδεια να τις κοιτάξεις.. γιατί μόνο εκείνες μπορούν να επιλέγουν τα μάτια στα οποία θα αποκαλυφθούν..
Οι Αμαζόνες!.. κοιτάζουν τον εξοπλισμό στην πανοπλία σου για να σου δώσουν την άδεια να πολεμήσεις μαζί τους... γιατί εκείνες μόνο μπορούν να επιλέξουν τους άξιους μαχητές..

Οι άνθρωποι ονειρεύονται στον ύπνο τους αλόγιστα και χωρίς δικαίωμα επιλογής..
Οι Νεράϊδες είναι οι ονειρευτές των ονείρων τους... γιαυτό τους ανήκουν τα όνειρα..
Οι Αμαζόνες οραματίζονται την κάθε έκβαση και υλοποιούν το όραμα της μάχης και της νίκης τους δυναμικά..

Οι άνθρωποι προσπαθούν να κλέψουν τα όνειρα μιάς Νεράϊδας... Μα η νεράϊδα τα χαρίζει μόνο σε εκείνες τις ψυχές που εκπέμπουν ό,τι τις έλκει.. απο ένστικτο... Απο τους .."κλέφτες" αφαιρούν την ματαιοδοξία να γίνουν ονειρευτές, περισώζοντας την αρμονία.. γιατι είναι για εκείνη ντροπή να της κλέψει τα όνειρα ένας κοινός θνητός!

Για την Αμαζόνα είναι ντροπή να της κλέψουν τα όπλα της, και αν συμβεί, τα διεκδικεί πίσω με τη ζωή της.. δεν επιστρέφει στον οικισμό της ζωντανή χωρίς αυτά!..

Οι Νεράϊδες ζούν στις σκέψεις μας, τρέφονται απο αυτές, γνωρίζουν τα μυστικά μας.. Έτσι μπορούν να γνωρίζουν και το κοντινό μέλλον μας..
Όχι, δεν μπορούν να επέμβουν, δεν έχουν αυτή την εξουσία, αλλά μπορούν να μεσιτεύσουν για χάρη μας, με κριτήριο πάντα το χρώμα των δικών μας συναισθημάτων... του αιθερικού μας σώματος, της αύρας μας!.. γιατί εκεί σχηματίζονται αρχικά οι εικόνες που πλησιάζουν να υλοποιηθούν.. πολλές φορές οι Νεράϊδες κάνουν "αγώνες δρόμου" άν χρειαστεί, για να βοηθήσουν ή και να διορθώσουν κάποιες εικόνες πριν γίνουν αντιληπτές στο φυσικό χώρο..

Οι Αμαζόνες και οι Νεράϊδες... απαραίτητες στη ζωή μας... για την τάξη και την αρμονία απο τη μιά, και την πίστη και την ελπίδα απο την άλλη..

5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια το ιστολόγιό σου είναι πραγματικά μαγευτικό και οι αναρτήσεις σου υπέροχες!!!!!! Μας ταξιδεύουν σε ένα μαγικό και παραμυθένιο κόσμο!!!!!!
    Είμαι καινούρια αναγνώστρια και έχω ενθουσιαστεί!!!!!!!
    Καλή συνέχεια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @drosostalitsa
    Πολύ χαίρομαι που ταξίδεψες μαζί μας και σ'ευχαριστώ που άφησες τη χρυσόσκονη σου στη σελίδα της Νεφέλης!

    @Τζέσσυ
    σ'ευχαριστώ και καλώς ήρθες! Γέμισε η σελίδα από μαγική χρυσόσκονη αγγέλων!
    Σας ευχαριστώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tämä on totta, sisimmässämme on paljon pieniä keijuja, valon, rakkauden, lempeyden ja hellyyden viestin tuojia. onnellisella ihmisellä keijut tanssivat silmissä

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @aikatherine
    Σε ευχαριστώ πολύ για το όμορφο σου μήνυμα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή